Rólunk

Ergonómia az a tudomány, amely az emberek és egy rendszer más elemei közötti interakciók tanulmányozásával foglalkozik, és az a mesterség, amely elméleti alapelveket, adatokat és módszereket alkalmaz a tervezésben, annak érdekében, hogy optimalizálja az emberi jólétet és az egész rendszer teljesítményét. Az ergonómusok hozzájárulnak a munkafeladatok, munkakörök, termékek, környezet és rendszerek megtervezéséhez és értékeléséhez azzal a céllal, hogy kompatibilissé tegyék az emberek szükségleteivel, képességeivel s korlátival.”

A DSGI Ergonómiai Mérnöki Iroda Kft-t azzal a céllal alapítottuk, hogy az ergonómiai elméleti ismereteinket és gyakorlati tapasztalatainkat a hazai termelő és szolgáltató vállalkozások szolgálatába állítsuk. Az ergonómia számunkra folytonos kihívást jelent, melynek célja megteremteni az ember és az általa alkotott környezet harmóniáját.

Az ergonómia olyan megközelítésmód, mely az embert és a tevékenységet befolyásoló összes lényeges – környezetre, munka- és fogyasztási eszközre, informatikai rendszerek kezelői felületére vonatkozó – jellemzőt együttesen kezeli, és elsősorban a tárgyi és munkaszervezési környezet megváltoztatásával keresi az optimumot.

Az ergonómiai ismeretek alkalmazásának csak egyik részeredménye a dolgozói vagy felhasználói elégedettség javulása, emellett a vizsgált rendszer biztonságosabbá válik, növekszik hatékonysága, javul a minősége.

Társaságunk célja megbízóink számára magas színvonalú, értékes, szakmailag kiemelkedő szolgáltatást nyújtani, a Társaság jó hírnevét öregbíteni.

Minőségügyi rendszerünk középpontjában az állandó, folyamatos fejlődés áll, melynek célja szolgáltatási színvonalunk emelése. Fontos számunkra az ügyfeleinkkel való szoros kapcsolat kialakítása, szükségleteik átfogó és alapos megismerése, mely a megvalósuló tevékenységünk és előállított termékeink kiemelkedő színvonalának folyamatos biztosításához és maximális vevői elégedettséghez vezet.

Alapvető minőségi célkitűzéseink:

Vezetőségünktől a minőségjavító, fejlesztő és minőségi színvonalat tartó stratégiák helyes kiválasztását, a minőségbiztosítási rendszer hatékony működésének az irányítását várjuk el.

Munkatársainktól elvárjuk a rendszer hatékony működtetését a teljes minőségkörben. Fontosnak tartjuk a problémák megelőzését, hogy ezek ne vezessenek vevői reklamációhoz.

Támogatjuk a minőségi oktatást, hogy munkatársainkban olyan minőségi szemlélet alakuljon ki, mellyel átérezhetik felelősségüket a minőségi munka kialakításában. Szakmai fejlődésüket biztosítjuk, nagy hangsúlyt helyezve minőségi céljaink elérésére.

Célunk a Társaság fennmaradása és a versenyképesség megőrzése, ezért fontosnak tartjuk az állandó és folyamatos javítást. Ennek megvalósításához olyan vállalati környezetet teremtünk, mely támogatja a minőségi termékek és szolgáltatások termelését, melynek során mindenki fejlesztheti, és teljes mértékben hasznosíthatja alkotó képességeit.

Összefoglalva a DSGI Ergonómiai Mérnöki Iroda menedzsmentjének az a célja, hogy:

  • az ergonómiai területeken végzett tanácsadási tevékenységet,
  • a képzéseket és a szoftvertesztelést

egyre magasabb színvonalon végezze, ezáltal az ügyfelek számára értékes és megbízható partnerré váljon.

Cégünk munkatársai többségében fiatal, dinamikus és kreatív mérnökök, szakértők, tanárok, pszichológusok, egyetemi és főiskolai oktatók, tudományos társaságok tagjai. Projektorientált teamekben dolgozunk, hogy minél jobban megfeleljünk az adott feladatokhoz szükséges képességeknek.